Lesly & Evert-Jan

Het is niet alleen Lente en overal groen, maar ook nog eens perfect qua weer. Eerst gaven ze ineens nog wat regen aan, maar tijdens de reportage liet de zon zich zelfs nog zien.

 De ochtend begint in Wilnis bij de ouders van Lesly. We worden gastvrij ontvangen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Terwijl Lesly nog in de make-up zit is er even tijd om wat detail foto’s te maken van de bruidsjurk en de ringen.

Evert-Jan haalt Lesly op in een prachtige oldtimer, en na de first look gaan we op pad in de omgeving voor de reportage.

De bruiloft vindt plaats op Kasteel Montfoort, daar aangekomen staat de familie al klaar om het bruidspaar te begroeten. Voor de lunch worden er groepsfoto’s gemaakt.

Als het tijd is voor de ceremonie wordt Lesly weggegeven door haar duidelijk  zichtbaar trotse vader. Na de prachtige ceremonie is het tijd voor de bruidstaart  en een toast uit te brengen voor het bruidspaar.

Na dit moment eindigt voor ons de dag. Lesly  & Evert-Jan, nogmaals van harte gefeliciteerd, het was erg leuk jullie dag van zo dichtbij mee te mogen maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Ferdinand
een jaar geleden

Wauw, wat mooi!!!! Vooral die met de stoel en die in de polder!! Zo bijzonder om erbij te mogen zijn!! Heel veel liefde en geluk toegewenst samen!!
Liefs,
Ferdinand

Nassiri Belaraj
een jaar geleden

Wat een prachtige foto’s. Wat zijn jullie een mooie familie. Dankbaar dat ik deel uit mag maken van deze prachtige momenten.
Nogmaals alle geluk van de wereld wens ik jullie toe.
Oh en mocht ik ook ga trouwen dan weet ik wel
Wie onze fotograaf is. ;-)

Warme groet,
Nassiri Belaraj

Bennie brouwer
een jaar geleden

Super mooi gedaan.... En weer traantjes gelaten gisteren tijdens het bekijken hiervan bij Lesly thuis.
Dank jullie hiervoor

Groetjes Bennie