Newborn

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En wat leuk dat je een kijkje neemt op  de website voor informatie over een newborn shoot. De eerste dagen van je baby zijn zo speciaal en kostbaar. Met een newborn shoot leg je deze speciale herinnering vast in een reeks prachtige foto’s waar je met trots en liefde vaak naar terug zal kijken.

Een newborn shoot vindt plaats binnen 14-21 dagen na de geboorte van je baby. Uitzonderingen vinden wel plaats, dit is heel erg afhankelijk van de omstandigheden. Is je baby te vroeg geboren, dan kan de newborn fotoshoot nog iets later. Het is belangrijk om op tijd een afspraak te maken voor een newborn shoot.

Op basis van jouw wensen en jouw budget kies je het pakket wat bij je past. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Lifestyle shoot

Tijdens een  Lifestyle shoot fotograferen we zoals het echt is. Er wordt thuis bij jullie  gefotografeerd, zodat er een mooie memorie wordt vastgelegd, voor nu en later. Lifestyle draait om de herinnering zoals het echt is en was.

Voorbeelden genoeg om op te noemen wat er gefotografeerd wordt.  De details van het babykamertje, knuffelen met papa en mama, een voetje een handje, en evtueel de borstvoeding. Zo zoeken we samen voor de shoot naar jullie eigen unieke momentjes.

Klik op onderstaande foto's om de shoot te bekijken.

Een wel heel dankbare Lifestyle-newborn shoot mogen doen van Anne en Peter en baby Hannah en haar zus Elise.

Een mooie Lifestyle mogen doen van mama Gemma en papa Istvan en dochter Elena en baby Carmen.

Lifestyle shoot met baby Fedde en grote broer Nolan.