Een prachtig en uniek moment,  vastgelegd door Memorie Moments Fotografie. Wat voor ons belangrijk is zijn de zachte tinten op een neutrale manier vast leggen. Mama Wendy kreeg van papa Jim deze Lifestyle fotosessie voor moederdag cadeau. Wat wij vooral ook zo leuk vonden is dat Jim als trotse papa ons benaderd had voor een shoot!! Wat een lief gebaar van  Jim voor Wendy,  en later voor Nore. Na jaren zal Nore nog terug kunnen kijken naar deze  herinneringen.  

 

 Wendy en Jim hebben wij ervaren als liefdevol en warm, en wat een geweldige combinatie zijn jullie met elkaar. Wij voelden ons meteen welkom en op ons gemak bij jullie in huis. We zijn begonnen met foto's maken in de woonkamer.  Daarna nog boven in Nore haar mooie kamertje. En natuurlijk moesten we ook nog even naar buiten toe om Wendy in de geweldig leuke fotogenieke stoel die daar hing te portretteren. 

 

Na de Corona crisis waren jullie ons eerste gezin wat wij weer mochten vastleggen. Nore is hier 7 weken oud.  Zij lag er rustig en relaxed  bij en was bijna de hele fotosessie wakker en lag met haar heldere oogjes mooi om zich heen te kijken. Wat een prachtig meisje!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.