Project Zenna

Wij zetten senioren in het zonnetje 

Wij van Memorie Moments Fotografie doen mee aan Project Zenna.  Senioren worden gratis geportretteerd onder het motto,  "iedere senior een eigen foto".

Dit initiatief is bedacht door Zenna Aydin  een fotografe uit Deventer. Het doel van dit project is om zoveel mogelijk senioren in het zonnetje te zetten door middel van een mooie portretfoto.  En dat geheel belangeloos! De senioren kunnen uit een aantal foto's hun favoriete foto kiezen. Veel ouderen staan wel eens op een foto maar zelf een portretfoto laten maken doen ze eigenlijk niet.

Zenna heeft als doelstelling het vastleggen van een zichtbare herinnering. Dit sluit mooi aan hoe Memorie Moments Fotografie fotografeert, de sfeer van het moment wordt op een natuurlijke manier vastgelegd. Ook nemen wij de tijd voor u zodat er op een ontspannen manier een foto kan worden gemaakt. 

De foto’s en verhalen die Zenna  deelde op Facebook leidden twee jaar geleden tot een verhaal in de Stentor, en andere media bronnen. Toen de bekende fotograaf William Rutten het project van Zenna via zijn Facebook-pagina onder de aandacht bracht is er meer bekendheid gekomen, en  wordt het project tot op heden door ruim 60 fotografen in heel  Nederland ondersteund. Klik hier      om te kijken waar de deelnemende fotografen zitten.

 

Wij komen graag naar de mensen toe, want wij begrijpen dat niet iedereen nog even mobiel is. De foto's worden bij u thuis gemaakt of in  het woonzorgcentrum en alleen in het bijzijn van een familielid. Wij fotograferen  op de Noord- Veluwe   (gemeente Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Heerde en   Epe).

Een goede foto heeft sfeer en straalt uit wie de persoon is. In overleg met ons kiest u zelf u pose hoe u geportretteerd wilt worden. Wellicht mooi om uit te delen aan kinderen of familieleden.

Dus Veluwse ouderen...........laat een mooie foto van u zelf maken. Kent u iemand die een mooie foto verdient of graag een foto van zichzelf willen hebben,  neem dan contact met ons op. Wij van Memorie Moments Fotografie dragen project Zenna een warm hart toe en hopen dat veel ouderen zich willen laten portretteren. 

Voor verdere informatie of aanmelding  kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

Bellen mag natuurlijk ook naar  0615894131 of 0622116637                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Deze aanbieding is geldig voor één persoon , inclusief één portretfoto. Extra personen en extra afdrukken zijn tegen meerprijs te bestellen.

Graag willen wij het gemaakte beeldmatriaal gebruiken voor ons portfolio en social media. en eventueel promotionele doeleinden. Dit uiteraard met u toestemming.